premierimobiliare.ro

Imobiliarele din Sinaia si Mamaia au de acum portaluri imobiliare proprii

Sinaia și Mamaia, două dintre cele mai importante stațiuni turistice ale României, nu dispun de portaluri imobiliare cu adevărat reprezentative. Asta, deși au o paletă imobiliară incredibil de ofertantă și variată, atât pe latura rezidențială, cât și pe cea turistică (închiriere/cazare), fără să mai menționăm obiectivele de interes, care suferă profund din lipsa unei promovări adecvate.

Lansat recent, portalul imobiliareSinaia.ro își propune să scoată în evidență tot ceea ce poate oferi acest oraș ales, cândva, ca reședință de Regele Carol I, și care poartă pe umerii săi responsabilitatea unor repere de renume internațional (Castelul Peleș, Mănăstirea Sinaia, Cazinoul etc.). Ne referim aici la tot ce ține de imobiliare, de la cel mai renumit hotel până la cea mai mică pensiune, de la cel mai îndrăzneț ofertant de chirii până la cel mai mare ansamblu rezidențial aflat în dezvoltare în acest oraș atât de iubit.

Deși situată la polul opus, pe malul Mării Negre, noul portal imobiliareMamaia.ro își propune, în fapt, același lucru: să aducă întreaga ofertă imobiliară a stațiunii Mamaia într-un singur loc. Având în vedere că Mamaia dispune de multiple componente imobiliare (rezidențial, investițional, cazare, obiective de interes etc.), apariția unui portal centralizator nu poate fi decât binevenită.

În foarte scurt timp, cei care doresc să își promoveze afacerile locale, indiferent de natura acestora, o vor putea face. Agențiile imobiliare, dezvoltatorii imobiliari, antreprenorii din domeniul HoReCa și nu numai vor găsi o poartă de acces (virtuală!) către vizitatori din toate colțurile.

Lasă un comentariu