premierimobiliare.ro

Agnes Residence 9

Agnes Residence a ajuns la cel de-al nouălea episod al existenței sale, o nouă etapă a unui concept unic în Zona de Sud (cel puțin în acest moment!): locuințe moderne și eficiente la prețuri extrem de accesibile! Și, în plus, într-o comunitate cu standarde și facilități menite să asigure o viață confortabilă.

Noul ansamblu se va dezvolta în imediata apropiere a sectorului 4, în Popești-Leordeni, zonă deservită de stația de metrou Berceni – Șoseaua Berceni.

Ajuns la această etapă, brandul AGNES RESIDENCE poate trasa o linie caracteristică a parcursului său istoric în Zona de Sud a metropolei București-Ilfov.

De-a lungul acestei perioade, au fost dezvoltate sub numele Agnes Residence vile (de diverse tipuri sau mărimi) și condominii de apartamente. Toate au în comun o caracteristică specifică: respectul arătat utilizatorului final. Începând cu un preț de achiziție extrem de atractiv (accesibil tuturor categoriilor de clienți), zone cochete și finisaje de top. Nu a existat rabat la calitate, totul s-a făcut cu o grijă deosebită pentru fiecare detaliu, de la stadiul de proiectare și până la predarea apartamentului către cumpărător.

Lasă un comentariu