premierimobiliare.ro

Cocioaba de 250.000 de euro din Popești-Leordeni!

Da, ați citit bine… Aceasta este, de departe, cea mai faimoasă proprietate scoasă la vânzare în ultima perioadă. Zilele trecute, pe un grup cu profil imobiliar, a apărut anunțul cu cocioaba de 250.000 de euro. Datele tehnice localizează imobilul în Popești-Leordeni și îi atribuie o particularitate rară: în curte s-ar ascunde o comoară dacică😵. Secțiunea de comentarii a fost asaltată brusc cu sute de comentarii, stârnindu-se o adevărată revoltă. Imaginile cu casa nu au făcut decât să pună paie pe foc.

Textul anunțului: „250.000 euro. Casă tradițională în Popești-Leordeni. 150 de metri pătrați, fosă septică, fără gaze. Întreg terenul are 420 m pătrați. Prețul este justificat de faptul că în sol au fost descoperite, în 1966, două monezi (monede este forma corectă, n.r.) dacice. Cine vrea să câștige ușor bani, poate achiziționa casa și terenul, apoi să sape după comoara dacică.”

Totuși, un cetățean inteligent și-a dat seama că imaginile sunt furate. Totuși, poantele făcute pe tema descrierii au continuat să curgă și sunt de-a dreptul savuroase! Mulți spun chiar că ar putea fi bancul anului 2024. Iată o scurtă selecție a celor mai savuroase comentarii:

  • „A uitat să menționeze că din beci are și intrare directă către tunelul dacic de sub Carpați,”
  • „Și la noi sub casă este un ceaun cu aur de la capătul curcubeului,”
  • „Bună ziua, faceți schimb cu Casa Poporului, plus diferența de 5.000 de euro din partea mea,”
  • „Din beci pleacă metroul spre piramide.”

Suntem un popor cu simțul umorului, nimic de spus. Dar putem fi păcăliți extrem de ușor și ne lăsăm purtați de val.

Anunțul este fals, o glumă făcută de o individă, pe grupurile destinate celor care își caută chirie. Anunțul original are prețul de 6.000 de euro, sumă justificabilă pentru cocioaba din poze:

„Vând teren de 1.505 metri pătrați cu casă bătrânească de 6 camere, 99 mp din cărămidă care necesită renovare și una de 2 camere, plus alte anexe, are curent, fântână, stradă asfaltată. Este în județul Teleorman, comuna Călmățuiu, sat Caravaneți.”

Așadar, cocioaba există (undeva prin județul Teleorman), dar anunțul postat pe grupul social este doar o glumă ce trebuie tratată ca atare.

În schimb, românii pleacă prea ușor după fentă, după „sfătuitori pe degeaba” sau nepricepuți…

Lasă un comentariu