premierimobiliare.ro

Cartierul Nou Metalurgiei

Cei aproape 30 de ani petrecuți în imobiliare iți dau multe drepturi. Inclusiv acea de a propune și crea noi dimensiuni în arhitectura Capitalei și a metropolei.

Mai nou, Compania imobiliara Premier a creat, promovat și dezvoltat o  zona inedita ce creste și se integrează zi de zi în arhitectura sectorului 4. Am numit aici Cartierul Nou Metalurgiei, o arie ce  începe să aibă viață proprie, desi este interconectata cu vecinii Alexandru Obregia, Brâncoveanu, Șoseaua Berceni (cartierul Apărătorii Patriei) și Comuna Jilava.

Dezvoltări imobiliare fară precedent (Metalurgiei Park, Mega Residence, Studio Plus, Grand Urban, Platinum Residence, Alpha Residence, Luk Residence, My Home și multe altele), prezența marilor firme de retail (Metro, Auchan, Kaufland, Lidl), un suport fară precedent al autorităților publice locale – care au realizat în timp record o infrastrucura demnă de invidiat. Acestea sunt doar câteva dintre argumentele cu care Cartierul Nou Metalurgiei își contrasemnează certificatul de naștere și își întărește legitimitatea.

Pentru a întări și mai multe legăturile cu trecutul și cu zonele învecinate, în aceste zile se edifica sub ochii noștri un nou argument: pasajul numit simbolic „România Unită” din zona Metalurgiei. Odată cu finalizarea sa, va crea și o punte fizică (foarte necesară având în vedere dezvoltarea economică a zonei) între cartierul vechi și cel nou. Deși pare rupt din filmele SF, deși este greu de acceptat că se pot ridica standardele atât de sus, pasajul peste Bulevardul Metalurgiei chiar așa vă fi. Comparabil cu marile proiecte de infrastructură ale capitalelor europene cu tradiție în acest sens.

Lasă un comentariu