premierimobiliare.ro

Pasajul Oltenitei – cel mai mare de pe Centura Capitalei – deschis circulatiei incepand de astazi

Pasajul Olteniței s-a deschis circulației începând de astăzi, sâmbătă, 27 mai! Acest pasaj este cel mai mare de pe Centura Capitalei.

Este un moment mult așteptat de toți cei care locuiesc în zonă, dar și de cei care tranzitează Centura Capitalei. Acest pasaj va fluidiza circulația și va atenua ambuteiajele rutiere în zona de sud a Bucureștiului”, a transmis șeful Transporturilor.

Pasajul OltenițeiPopești Leordeni va fi dat în trafic odata cu alti 3,6 kilometri din șoseaua ocolitoare, unde au fost lucrări de lărgire la patru benzi.

Pasajul Olteniței (Popești Leordeni) este cel mai mare de pe Centura Capitalei și este construit de o firmă din Italia.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat în iunie 2019 contractul de Proiectare și execuție „Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului Bucureşti Sud între A2 (km 23+600) și A1 (km 55+520), Lot 1 – Amenajare nod rutier Centura București – DN4 (Oltenița), km 29+500 – km 33+190”.

Oferta desemnată câştigătoare a fost cea depusa de ITINERA SPA. Valoarea de semnare a contractului este de 169,5 milioane de lei fără TVA.

Din cele cinci pasaje de pe Centura Capitalei, amintim că au fost date în trafic cele de la Mogoșoaia și Domnești. Urmează Olteniței /Popești Leordeni pe 27 mai și pasajul de la Berceni, luna viitoare, conform estimărilor oficiale. De asemenea, Pasajul Cernica inclus în proiectul de lărgire a Centurii București între DN2 – A2 trebuie relicitat.

Esti interesat de un apartament nou in Popesti Leordeni sau in Soseaua Oltenitei? Contacteaza echipa Premier Imobiliare pentru cele mai bune oferte imobiliare din Zonade Sud.

#premierimobiliare #premier1994 #zonadesud #drumuri #poduri #pasajuloltenitei

Lasă un comentariu