premierimobiliare.ro

Sa moara mama la toti agentii imobiliari!

Un proprietar (nici măcar nu-l cunosc!) a considerat că, sunând 13 agenții imobiliare, își va vinde mai repede și mai scump proprietatea. Despre proprietate? Un amărât de apartament în Brâncoveanu.

Despre proprietar?
Repet, fară să-l cunosc, este ori un inadaptat, ori un chitros, ori un fraier, ori un sărac cu duhul. Ori toate la un loc…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre cele 13 agenții imobiliare? Deoarece platforma nu îmi permite să spun exact ce gândesc, voi reformula.

Mândria mea că sunt, probabil, printre „dinozaurii” pieței imobiliare, se transformă în scârbă și sictir. Că mi-au trecut prin mână sute și mii de agenți imobiliari. Că am pus suflet (chiar patimă) în educarea lor. Că suntem atât de JOS după 33 de ani de liberă exprimare.

Vă imaginați cați lăcătuși-cofetari au participat, într-un timp relativ scurt, la această mascaradă imobiliară? Vă imaginați haosul din mintea primului agent (cel care a „evaluat” proprietatea la 104.900 euro)? Vă imaginați ce mătreață are pe reverul sacoului cel de-al doilea agent (cel care și-a dat cu părerea când prețul a mai coborât un pic)? Vi-i imaginați, pe rând, pe toți cei din lusta, incordandu-și neuronii?

 

Trăiesc totuși cu speranță că vremurile ce bat la ușă îi vor pedepsi pe cei ce se screm în imobiliare. Mă apuc iar să îi mai bat cu cuvintele, nu am încotro. Nu pentru că s-au înmulțit iar (peste măsură), ci pentru că sunt din ce în ce mai debili și mai nefaști pentru breasla și consumatorii de servicii imobiliare.

.  

Lasă un comentariu