premierimobiliare.ro

Sectorul 4 într-o continuă dezvoltare

Primarul Sectorului 4, Daniel Bănuță scrie pe pagina sa de facebook:
Cartierele Berceni și Apărătorii Patriei au cunoscut în ultimii ani o dezvoltare exponențială!

Odată cu finalizarea proiectelor pe care le avem în acest moment în desfășurare, zonele vor deveni unele dintre cele mai căutate din București.

Se ridică Patinoarul Berceni Arena, singurul din Capitală, se amenajează Parcul Tudor Arghezi și se construiesc două pasaje rutiere supraterane, unul dintre ele, Pasajul Europa Unită, fiind deja în execuție.

În apropierea acestor obiective atât de importante pentru comunitatea noastră este finalizată stația de metrou Tudor Arghezi care ne va duce repede către centru.
Iar în viitorul apropiat, vom prelungi traseul metroului până în comuna Berceni.

În realitate, lucrurile stau un pic mai bine de atât.

    

Orice simplu trecător, nu neapărat pe marile bulevarde sau șosele ale secolului 4, ci prin spatele arterelor principale, va constata potențialul extrem de ridicat al calității vieții. Rezidenții poate s-au obișnuit cu toate facilitățile, parcurile, zonele de agrement care îi înconjoară, curățenia și grija pentru detalii, au devenit toate, în ultimii ani, „parte din firesc„. Dar, ar fi necinstit să nu remarcăm faptul că „vestitul Nord” (sectorul 1) are de învățat de la Zona de Sud (sectorul 4).

Măcar de curiozitate, experimentați o plimbare la pas pe Bulevardul Alexandru Obregia, apoi aștept comentarii.

Lasă un comentariu