premierimobiliare.ro

Voi meritati mai mult!

Nu am găsit nimic în media  despre  cumpărători de proprietăți mioritice pe pașapoarte albastre. Că tot a devenit cuvânt cheie „ucrainean”.

Ne-am trezit la ușă cu o familie mai mult decât decentă și care se încadrează perfect în tiparul întâlnit tot mai des în București (bine, și la Istanbul, Praga sau Varșovia). Părinți cu 2 copii minori, clasa un pic peste medie, VW Touareg 2019, mai aproape de Michael Kors decât de Gucci (poate și de fațadă), fugiți înainte de restricțiile impuse bărbaților. Din categoria celor care, odată intrați în zona Suceava, au exclamat: „Vai, voi ați fost bombardați înaintea noastră!”

În interacțiunile pe care le-ați avut cu ucraineni, primul gând, prima constatare (nu aveați cum altfel!) este că le-a rămasă mica limba engleză. Îi strânge… Condiții grele, așadar, pentru a identifica nevoile imobiliare ale acestei familii. Ca rezumat: se dorește achizitioarea unui apartament cu 4 camere în sectorul 4 sau o mică vila în Zona de Sud – Popesti-Leordeni, comuna Berceni cu 3 dormitoare pe etaj. Intenționau să se stabilească temporar în București, probabil pentru 1-2 ani, funcție de evoluția evenimentelor. Fetiță de 11 ani, balerină la Școala de balet din Kiev, și-a găsit imediat colectiv în care să iți continue pregătirea (spre uimirea noilor colegi, probabil, care au ocazia să înțeleagă ce înseamnă performanța pe acest segment). Buget: 130.000 euro numerar (portbagaj).

Detaliile savuroase ale acestei tranzacții le putem prezenta și analiza într-un articol ulterior. Cert este un lucru: după câteva vizionări scurte și la obiect, chiar plăcute ( apartament in sectorul 4 in zona Metalurgiei in  Arghezi Park Residence, o vila in Popești-Leordeni și vila înșiruită Green Garden Villas), decizia de cumpărare a fost luată rapid. Mult mai rapid decât a durat să le explicam de ce nu pot cumpără terenul de sub bloc, ci doar penthouse-ul. Pornirea în noua lor viață s-a făcut pe două coordonate: simpatia bruscă (și nesperată!) cu care au fost întâmpinați și sărăcia unui popor adesea genial („Voi meritați mai mult!”, au fost cuvintele lor la despărțire).

Esti si tu interesat sa achizitionezi un apartament in ansamblul Arghezi Park Residence? Vezi oferta noastra, avantajele  si modalitatile de plata pentru achizitia unui apartament in Arghezi Park Residence, direct de la dezvoltator

Lasă un comentariu