premierimobiliare.ro

APOLLO RESIDENCE

Ansamblul Apollo Residence deține două caracteristici unice în Zona de Sud: consecvența cu care și-a conservat propriul stil arhitectural și grija pentru asigurarea unui procent satisfăcător de spații verzi și zone de relaxare.
Astfel, dacă privești în urmă cu aproape 15 ani, vei constata că aspectul exterior al clădirilor Apollo Residence (avangardiste la acea vreme) nu diferă mai deloc de cele din 2023.

Amprenta sa este omniprezentă și ușor de remarcat în toate zonele noi din Popești-Leordeni, devenind un reper al calității și al unui stil de viață modern și plăcut.

Cu peste 2.000 de unități locative livrate din anul 2009, cu peste 3.000 mp de spații comerciale, dar- poate mai presus de toate – cu peste 19.000 mp de spații verzi și locuri de relaxare puse la dispoziția proprietarilor săi.
Poate făcând notă discordantă cu cei care au că obiectiv crearea de unități locative ieftine și accesibile, investitorii Apollo Residence au pus accent pe dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație (panouri fotovoltaice dispuse pe acoperișurile blocurilor, încălzire în pardoseală, aer condiționat cu invertor clasa A++, baterii cu perlatoare pentru reducerea consumului de apă, etc). Deasemenea, s-a pus accent pe asigurarea unor zone aferente spațiilor de locuri care să crească nivelul de trai (boxe generoase, spații interioare vaste și luminoase, locuri de joacă pentru copii autorizate ISCIR, parcuri amenajate, zone pet friendly).

Dă startul unui nou capitol din viața ta alături de comunitatea Apollo Residence!

 

Lasă un comentariu