premierimobiliare.ro

PALM Residence

Palm Residence are o misiune extrem de grea de dus la îndeplinire! Pe DN 4 – Șoseaua Olteniței, la doar câteva sute de metri distanță, are un predecesor celebru – ansamblul Sky Residence – proiect imobiliar ce a schimbat definitiv arhitectura zonei și a intrat în simbolistica graniței dintre București (sector 4) și Ilfov (Popești-Leordeni).

Proiectul imobiliar Palm Residence – Olteniței este un ansamblu de locuințe premium, compus din 2 corpuri de clădire parter+5 etaje, desfășurat pe un teren de 4.750 mp, la intrarea în orașul Popești-Leordeni. Propune, în totalitatea sa, un număr de 119 unități locative diversificate (de la garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere),  zone comerciale, parcări, spații verzi, loc de joacă , toate cu o bună funcționalitate.

Locația pe care este amplasat condominiul  beneficiază din plin de proximitatea cu Sectorul 4, a cărui evoluție exponențială este deja de notorietate. 

De ce să te muți în Palm Residence?

 ➢ Proiect ingenios conceput

 ➢ Compartimentări interioare  ideale

 ➢ Suprafețe optime

 ➢ Diversitate a tipurilor de proprietăți (garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere)

 ➢ Finisaje premium

 ➢ Accesibiliate (probabil cel mai bun raport calitate-preț din zona)

Mijloace de transport:

🚇 3 stații de metrou din sudul Capitalei: Metrou Berceni, Metrou Dimitrie Leonida sau Metrou Apărătorii Patriei, până la care se parcurg distanțe foarte reduse

 🚍 8 curse diferite de autobuze: 102, 124, 202, 402, 414, N103, N106, N124.

Unități de învățământ:

Pentru tinerele familii cu copii ce doresc să se alăture comunității  Palm Residence – Olteniței, acces rapid la grădinițe, școli și licee:

  • Grădiniță “Prietenii mei”
  • Școala Gimnazială “Eremia Grigorescu”
  • Școala Gimnazială “Sfântul Nicolae”
  • Colegiul Tehnic “Miron Nicolescu”
  • Liceul Tehnologic “Dacia”
    la acestea se adaugă o sumedenie de alte unități de învățământ private

Obiective de interes:

Lasă un comentariu