premierimobiliare.ro

Popești-Leordeni

Anul 2006 este cel în care Compania imobiliară Premier e decis extinderea activității sale în Orașul Popești-Leordeni. La doar 3 ani de când această așezare trecuse la acest status, de la cel de comună, în urma referendumului din data de 21.09.2003. Aproape 7.000 de locuitori, din cei 11.000 cu drept de vot, își asumaseră dezvoltarea ce urma să vină. Asta deși nimeni nu intuia pe deplin farul de oportunitate din această mică localitate aflată la doar 9 km de centrul Capitalei.

Popești-Leordeni

Vechea așezare de bulgari catolici a devenit în foarte scurt timp o a doua casă a Companiei Imobiliare Premier. Legăturile dintre Sectorul 4 și Popești-Leordeni s-au țesut încet, dar sigur, pe toate plenurile. Noua zonă era tentantă pentru cei ce doreau să se mute din vechiul apartament la o curte mare, era incitant pentru cei ce doreau imobile care să iasă din tiparele clasice, era atractiv pentru investitori sau întreprinzători de toate rangurile. Astfel, tânărul oraș a devenit un magnet.

Un alt punct de cotitură a fost trecerea de la dezvoltarea locuințelor individuale la cele colective. La început au fost, firesc, imobilele gen boutique, blocuri gen vilă și s-a ajuns treptat până la marile dezvoltări imobiliare pe care le întâlnim în prezent. Nimeni nu poate spune dacă a fost neapărat benefică dezoltarea pe verticala, dar a fost un fapt de neoprit care a venit că o consecință firească. Cele 3 stații de metrou de pe Șoseaua Berceni – M2 (Apărătorii Patriei, Dimitrie Leonida, IMGB) au contribuit în mare măsură la dezvoltarea explozivă a orașului. Să nu omitem faptul că Popești-Leordeni este singura localitate din Ilfov ce are privilegiul unei astfel de conexiuni cu Bucurestiul.

Astăzi, țesătura dintre Sectorul 4 și Popești-Leordeni este aproape invizibilă. Mulți cumpărători află la notariat că se vor muta în județul Ilfov!

Nu e nimic perfect! Orice evoluție atrage după sine și o sumedenie de impedimente. Explozia demografică ajută și deranjează. Orașul a căpătat o dinamică proprie, o viață de sine stătătoare, pe mai toate palierele și este conectat profund cu întreagă zonă metropolitană. Propune, în continuare, oportunități. Atât pentru rezidenți, cât și pentru mediul de afaceri.

Cei 17 ani de când Premier Imobiliare a apărut pe harta Popești-Leordeni-ului au lăsat în urmă o diversitate imobiliară extrem de ofertantă și greu de imaginat la începuturi.

Evoluția nu se oprește aici! Iar Premier Imobiliare va contribui în continuare la dezvoltarea comunității Popești-Leordeni

Lasă un comentariu