premierimobiliare.ro

CAVAR Residence by Premier Imobiliare

Putini cunosc faptul ca destinele a doua societati comerciale din domeniul imobiliare/constructii se intrepatrund in Zona de Sud de aproape 30 de ani. Este vorba despre compania imobiliara Premier – ce scrie istoria acestei arii metropolitane inca din anul 1994 si dezvoltatorul imobiliar Cavar Residence – un brand ce isi are radacinile in anul 1992. Despre fiecare, in parte, se poate spune ca a fost pionier pe profilul sau de activitate, ca a trecut peste toate provocarile pe care aceste ultime 3 decenii le-au scos in cale.

Cu aceasta imensa experienta in domeniul imobiliare/constructii, cu o permanenta deschidere catre evolutie, parteneriatul CAVAR RESIDENCE –  PREMIER IMOBILIARE  aduce in prim-plan un numar de 5 proiecte rezidentiale inovatoare, adaptate perfect traiului si facilitatilor urbane. Focusul  dezvoltatorului imobiliar a fost dintotdeauna pe supercalitate , sustenabilitate si modernism, transformate intr-un deziderat.

Tocmai acest trident  Super Calitate, Durabilitate si Modernism  a fost cel care a   sudat legaturile cu agentii de vanzari ai companiei imobiliare Premier. Si tot el a creat de-a lungul timpului o fascinatie a vizitatorilor (multi dintrei ei transformati in „cumparatori” inca de la prima vedere/vizionare).

Meriți să cumperi ce este mai bun? Daca gandesti „Categoric, DA!„, atunci trebuie sa vizionezi proiectele aflate in dezvoltare sub brandul CAVAR RESIDENCE by PREMIER IMOBILIARE!

Lasă un comentariu