premierimobiliare.ro

Calitatea serviciilor Grupului PREMIER in ultimul an

Conform unui studiu intern realizat în perioada August 2021 – August 2022, reies trei coordonate extrem de interesante:

1 – Clienții PREMIER au vândut în medie la un preț mai mare cu 4,5%  decât restul vânzătorilor.
La o medie de 71.000 Euro per proprietate, reiese faptul că vânzătorii ce au apelat la Grupul PREMIER au încasat cu peste 3000 Euro în plus.

2 – Proprietatiile promovate de Grupul PREMIER se vând în medie în 65 de zile de la lansare, față de media pieței de 200 de zile.
Cu alte cuvinte, proprietatiile se vând de 3 ori mai repede (!)

3 – 87% Dintre imobilele promovate de Grupul PREMIER, se vând în perioada contractuală (3 luni), media pieței este de 45% (!)

Iată doar 3 dintre motivele pentru care îi sfătuim pe proprietari să adopte sistemul de Reprezentare Exclusivă PREMIER sau măcar să apeleze la un consultant imobiliar pentru a înțelege ce înseamnă acest serviciu.

În sprijinul celor care încă mai stau pe gânduri, venim cu o nouă garanție suplimentară deasemenea marca exclusivă PREMIER. Pentru a garanta vânzarea unei proprietăți în maximum 3 luni la cel mai avantajos preț din piață, compania imobiliară PREMIER eliberează cliențiilor săi un CERTIFICAT DE GARANȚIE scris, prin care se obligă să vândă proprietatea în maxim 90 zile, la cel mai bun preț din piață, convenit bilateral în baza unei analize comparative de piață.

📞 Sună acum si află despre ce este vorba! 

0727 737 225

Lasă un comentariu