premierimobiliare.ro

Targ Imobiliar Online

Primul târg imobiliar virtual s-a petrecut undeva pe la începutul anilor 2000, spre sfârșitul primului deceniu. Ideea în sine, incitantă (să recunoaștem!), precum și promisiunea unor costuri de participare (producţie, logistică, resurse umane, etc) extrem de reduse, au atras ca un magnet. Dezvoltatori, cumpărători, precum și agenții imobiliare au aderat și participat la acea prima ediție, pierdută de-acum în negura istoriei imobiliare.

Deși greu de crezut în zilele noastre, „evenimentul s-a adresat în exclusivitate utilizatorilor de Internet„. Pe bune?! Adică…existau și oameni care NU utilizau internet??? Spre surprinderea multora, DA!… Așa erau vremurile.

Deși această propunere de vizionare online a proprietăților imobiliare era extrem de avantajoasă (pentru toate părțile implicate într-o tranzacție de profil), s-a intrat oarecum într-un con de umbră. Asta, în ciuda evoluției tehnologice mai mult decât ofertante, ce făcea conexiunea dintre participanții la video conferințe mai facilă decât ne-am fi putut imagina vreodată.

Pandemia COVID, stârnită la începutul anului 2020, a readus în prim plan legăturile video între subiecți aflați la mari distanțe unii de ceilalți. Expații români din Europa (chiar și de peste Ocean) au prins gustul investițiilor în România tocmai prin intermediul acestui tip de chat video. La fel, în miezul fierbinte al pandemiei COVID, românii închiși în casele lor de prin toate județele, lipsiți de posibilitatea deplasării la vizionări în Popești-Leordeni sau Sectorul 4, au fost nevoiți să îmbrățișeze această idee a vizionarilor ONLINE. Și astfel s-a mai scris o pagină de istorie. De fapt, s-a mai urcat o treapta în evoluția relațiilor cumpărător – vânzător – agent imobiliar.

În mod similar, după aproape 2 ani de efervescență a legăturilor video, intensitatea a scăzut treptat. Libertatea de mișcare, conexiunile fizice au reintrat în preferințele cumpărătorilor.

În aceste zile, Compania ce a scris istoria imobiliară a Zonei de Sud reiterează avantajele vizionărilor video și revine cu propunerea târgului imobiliar online. Bazându-se și pe cea mai mare echipa de vânzări din acesta arie metropolitană, PREMIER vă propune, la intervale regulate de timp, câte o săptămână de Târg imobiliar ONLINE în Zona de Sud.

Adresat celor ce nu au timp să participe la târgurile imobiliare clasice. Sau, pur și simplu, pentru cei ce nu suportă locurile aglomerate, această modalitate propune vizionarea proprietăților de pe terasa proprie sau din fața biroului, cu o cafea fierbinte în mână! Nici măcar nu poate fi numit târg imobiliar virtual, pentru că în fața monitorului sau a ecranului telefonului se derulează o întalnire 100% reală, în timp real, cu un broker imobiliar din era modernă. Iar pașii lui sunt chiar pașii clientului…

Astfel, orice vizitator scapă de timpul pierdut în trafic, de găsirea unui loc de parcare, de aglomerația de la standuile clasice ale unui târg și/sau intemperiile sezoniere. Chiar și de eternul stres al „învoirii” de la locul de muncă.

INVITAȚIE!

Compania imobiliară PREMIER vă invita să participați la Târgul imobiliar ONLINE ce se vă desfășură în perioada 5-12 Octombrie 2023 în Zona de Sud! Sunt disponibile, prin intermediul colectivului agenției, toate imobilele aflate în portofoliu, de la garsoniere (simple, duble, cu curte), studio-uri, apartamente cu 2 și 3+ camere, case/vile, terenuri. Ofertant este și faptul că se pot efectua tururi la majoritatea ansamblurilor rezidențiale (Cartierul Nou Metalurgiei, Popești-Leordeni, Apărătorii Patriei, Brâncoveanu) , dar și vizionări punctuale, la imobile aflate la revânzare în zonele vechi Oltenitei, Alexandru Obregia, Berceni, Giurgiului, Tineretului – Văcărești.

Totul la doar un apel telefonic distanță!

Orice doritor trebuie doar să își aleagă agentul favorit și tipul de oferta ce prezintă interes, apoi să stabilească protocolul întâlnirii video! SUCCES și vizionare eficientă!

Lasă un comentariu