premierimobiliare.ro

Când alții se restrâng, unii investesc și se extind

Zona de Sud cunoaște o dezvoltare fară precedent. Vorbim aici cu precădere de sectorul 4 al Capitalei și orașul “vecin” Popești-Leordeni.

Sectorul 4 – cel mai modernizat sector din București, a cunoscut o adevărată renaștere urbană, în primul rând datorită investițiilor realizate de autoritățile publice locale. Astfel, într-un ritm extrem de alert au apărut stații noi de metrou (stația Tudor Arghezi), pasaje rutiere (“Europa Unită” la intersecția dintre Blvd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele), pasajul pietonal Eroii Revoluției, parcul Tudor Arghezi, patinoar olimpic (în intersecția Apartaorii Patriei, pe un teren de 25.000 mp), bazin de înot (cel mai modern bazin de înot semiolimpic din Romania, a fost inaugurat în curtea școlii nr.190), campus educațional (a fost inaugurat cel mai mare campus educațional în curtea liceului tehnologic Dacia), Delta Văcărești (se va implementa conceptul Green Deal, finanțat de UE) va deveni primul Parc Cultural Urban al țării, dar și cel mai mare spatiu verde al Bucurestiului, Cartierul Nou Metalurgiei (o zonă nou creată de la zero, corelată cu zona veche Alexandru Obregia).

Interesul stârnit nu este decât o consecință firească! Investitorii, dezvoltatorii sau simpli clienți dornici de a achiziționă un imobil într-un spatiu curat și cu perspective au făcut ca Zona de Sud să devină un nou pol urban.

Un astfel de pol urban are nevoie de servicii imobiliare de calitate. Dinamica impusă de ritmul de dezvoltare cere specialist care să îi scoată în evidență atu-urile, care să prezinte și să reprezinte la adevărata valoare fiecare caracteristică și componentă de dezvoltare. Chiar și rezidenții zonei sunt surprinși de multiplele direcții de dezvoltare, cu atât mai greu pentru un nou venit să țină pasul!

În aceste condiții, Compania Imobiliară Premier a decis să inaugureze două puncte de lucru, ce au menirea să răspundă solicitărilor pieței. Astfel, se vă creea un adevărat Hub imobiliar pe Bulevardul Alexandru Obregia, una dintre cele mai frumoase și mai verzi artere ale capitalei (cu a sa renumită Fântână a Florilor).  Simultan, în orașul Popești-Leordeni se va deschide un birou ce vă raspunde atât de zona rezidențială nouă, metrou Dimitrie Leonida, cât și de piața second-hand.

Destinele Companiei Premier, ce va trece anul acesta de pragul 30, sunt legate profund de cele ale Zonei de Sud, datorandu-și reciproc mare parte din succes și imagine.

Lucrurile nu se opresc cu siguranță aici!

Lasă un comentariu